Blommor i Allt om Trädgård

Mina Blommor fick vara med i Allt om Trädgård vilket är jättekul!

I nyläge har jag 4 sorters vanliga blommor på lager som på bild nedan till vänster. Den enklaste till vänster kostar 60sek/styck (3 st för 150). De två i mitten kostar 80sek/styck (3 för 200) och den till höger kostar 100 sek/styck (3 för 250). Alla blommor kan man få med huvud på sne om man vill utan extra kostnad (bild till höger). Stjälklängd på de 4 sorters mellan 40 och 50 cm. Om du vil ha en från höger, en av de två i mitten och en från vänster är det 200 sek. Ta gärna kontakt med mig (uppgifter under ”firman”) om du vill beställa blommor eller har frågor.

Blommor höst 2018

Blommor höst 2018

Blomma Rak eller Bojd

Blomma Rak eller Bojd

Det här inlägget postades i Produkter. Bokmärk permalänken.